Priser og rabat for hurtig tilmelding 

 

messeopbygning 400px

Fra i år er der indført en ny betalingsstruktur, som gør standene billigere – især hvis man vælger ekstra m2 eller bestiller tidligt.

Vi har også valgt at alle stande sælges med frise-skilte. Friserne er sorte med en hvid tekst efter eget valg.

 

Tilmeldingsgebyr:

Der betales et tilmeldingsgebyr på kr. 1.200 uanset standstørrelse. Gebyret dækker friser med tekst efter eget valg, underholdning og fælles markedsføring.

Til gengæld er m2-priserne sat væsentligt ned.

 

Standpriser:

Standene leveres som standard med hvide vægge, sorte friser med hvid tekst, to led-spot på arm samt et strømstik 230v/600w.

 

Prisen for standene er 575 kr./m2. Men hvis du bestiller og betaler inden den 1. februar 2018 er prisen dog kun 500 kr./m2 – og dermed kun kr. 4.200 for en komplet stand på 2 x 3 meter incl. et frise-skilt.

 

For sponsorer i Odder Hånd­bold Elite er prisen kun kr. 500 kr./m2 – og kun 425 kr./m2 ved bestilling og betaling inden 1. februar 2018 og dermed kun kr. 3.750 for en komplet stand på 2 x 3 meter.

 

Store stande i hallen for biler, mc, både, camping m.v. af­regnes til lidt lavere særpris på grund af en anden indretning, der er tilpasset målgruppen.

 

Hjørnestande tillægges et mindre gebyr på kr. 250 for til dækning af den ekstra frise.

 

Indretning, dekoration og udstyr:

Der er mange muligheder for at dekorere og indrette din stand. Vi anbefaler, at man som minimum vælger at lægge tæppe på standen for derved at få en elegant og professionel indramning med tæppe i bunden og de sorte friser i toppen.

Læs mere under Standindretning (indsæt link)

 

Alle priser tillægges moms.